"Вибори приходять і йдуть, а кохання - вічне": Кандидат у депутати від "Слуги народу" зробив дівчині пропозицію руки і серця прямо під час з'їзду

Дівчина погодилася. І вже після цієї хвилюючої події зізналася, що навіть не могла подумати, що їй зроблять пропозицію саме так.

Сьогодні в Слов'янську, під час передвиборчого з'їзду «Слуги Народу» в Донецькій області, кандидат в депутати з Краматорська Володимир Алдохін зробив пропозицію руки і серця Катерині Проценко - кандидату в депутати із сусідньої Костянтинівської громади, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Молоді люди познайомилися влітку під час навчання в «Школі місцевого розвитку» - тренінгового проекту для майбутніх депутатів місцевих рад від «Слуги Народу». Відносини розвивалися стрімко, і вже через два місяці після знайомства Володимир вирішив зробити пропозицію своїй обраниці.

«Так сталося, що під час навчання я став не тільки «Слугою Народу», а й слугою твого серця. Катюша, кохана, сьогодні я пропоную тобі свої руку і серце. Будь моєю дружиною!», - з такими словами на сцені Володимир зробив пропозицію.

Дівчина погодилась. І вже після цієї хвилюючої події зізналася, що навіть не могла подумати, що їй зроблять пропозицію саме так. «Я повинна була виступати, розповісти про школу депутата. І тут така несподіванка, такий сюрприз. Це шок! Звичайно я сказала «Так». Ми ж любимо один одного», - розповіла Катерина.

Молоді люди розповіли, що одружаться вже після виборів, щоб не відволікатися від виборчої кампанії на підготовку весілля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...