Вибори у Білорусі: Починають страйкувати працівники заводів

Про можливі страйки робітників у великих білоруських містах писав і аналітик Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич, який відзначав, що саме від них, а також від жителів спальних районів, буде залежати посилення протистояння в країні.

У Білорусі, де після закриття виборчих дільниць почалися масові акції протесту, почали страйк працівники Білоруського металургійного заводу (БМЗ). Про це повідомляє в Telegram Nexta Live і публікує фото, передають Патріоти України.Тим часом в штабі опозиційного кандидата Світлани Тихановської заявили, що готові до «довготривалого протесту», однак закликають владу «вирішити конфлікт» без насильства. Сама ж Тихонавська каже, що виступає за мирні зміни в країні.

До речі, про можливі страйки робітників у великих білоруських містах писав і аналітик Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич, який відзначав, що саме від них, а також від жителів спальних районів, буде залежати посилення протистояння в країні. «Буде інший баланс. Термін - дві доби. Або так, або ні», - писав Тишкевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...