Вибори виборами, але інколи і на роботу ходити треба: Парубій оголосив загальну мобілізацію народних депутатів

Верховна Рада спробує ухвалити Виборчий кодекс у четвер, 11 липня. Це буде заключне рішення парламенту 8-го скликання.

Про це заявив спікер парламенту Андрій Парубій на погоджувальній раді у понеділок, передають Патріоти України.

"За нашим підрахунком і темпом розгляду правок, зможемо вийти на прийняття рішення у четвер, 11 липня. Передбачаю, що зможемо вийти на прийняття рішення 11 липня об 11:00. Закликаю усіх народних депутатів, щоб ми могли максимально змобілізувати в той день усіх. Це буде наше заключне рішення Верховної Ради цього скликання. Ми повинні пройти його гідно", - сказав Парубій.

Виборчий кодекс про відкриті списки спікер назвав "масштабним документом, над яким працювали роками".

"Закликаю усіх у четвер прибути до Києва. Я оголошую повну мобілізацію, щоб ми змогли перейти до прийняття рішення щодо Кодексу", - заявив голова Верховної Ради.

Після ухвалення Виборчого кодексу парламент має проголосувати закон про заручників, продовжив Парубій.

Також нардепи мають розглянути зміни до законів про виконання військового обов'язку та проходження військової служби; закон про військове капеланство; закон про повну загальну середню освіту; зміни до державного бюджету про збільшення видатків на вугільну галузь; альтернативні джерела енергії; систему державного управління у книговидавничій сфері.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...