Вибори, вибори..: На Черкащині кандидат у депутати наливав виборцям горілку (відео)

Він також роздавав виборцям подарунки та хотів провести «вікторину» з призами.

У селі Червона Слобода Черкаської області 11 жовтня влаштували свято, на якому кандидат в депутати сільради від РПЛ дарував виборцям подарунки та пригощав їх горілкою. Про це повідомляє громадянська мережа «Опора», передають Патріоти України.

Так, на території відпочинкової бази «Байкал» проведи День козака за підтримки кандидата в депутати до Черкаської обласної ради від партії ВО “Черкащани” Володимира Лашкула.

На святі виступали місцеві творчі колективи, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та кінні каскадери. На місці заходу розмістили агітаційну конструкцію з агітаційними банерами Володимира Лашкула та кандидата в депутати до Червонослобідської сільської ради від партії ВО “Черкащани” Олега Островського. Відвідувачам видавали агітаційну продукцію, а згадані кандидати виступали з промовами. При цьому на заході були присутні і кандидати від інших партій до рад регіону різного рівня.

При цьому відвідувачам, окрім шоу, пропонували кашу і спиртні напої. Людей пригощав особисто кандидат в депутати Червонослобідської сільської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, підприємець Микола Дубина. На заході неодноразово прозвучало, що він також є кандидатом.

Крім того, Дубина вручав подарунки присутнім. Наймолодшому – іграшку, а найстаршому – пляшку горілки та кільце ковбаси. Зі слів кандидата, планували вручати подарунки і за участь у вікторині. Проте на той час на місці вже працювали представники поліції, котрих викликали спостерігачі «Опори» через ймовірний підкуп виборців.

В «Опорі» нагадали, що за ч.6 ст. 57 Виборчого Кодексу подібні дії можна вважати підкупом виборців. Станом на ранок 12 жовтня інформація про факт відкриття кримінального провадження уточнюється в поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...