Вибори, вибори..: Ще один відомий шоумен вирішив стати народним депутатом України

У ЦВК подав документи на участь у позачергових парламентських виборах в Верховну Раду відомий шоумен і комік, керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук.

Роман Грищук, керівник студії "Мамахохотала"

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Він зізнався, що залишив заявку на сайті партії Слуга Народу і його відібрали серед інших кандидатів. Роман Грищук впевнений, що його шанси потрапити в Раду реальні. "Я йду в народні депутати. Зараз у країні склалися унікальні умови — вперше за багато років відкрилося вікно можливостей для людей не з системи. Я залишив заявку на сайті партії Слуга Народу — описав біографію, досягнення і бачення того, що я можу зробити. Мене відібрали і вчора подали в ЦВК мою кандидатуру. У мене за спиною немає адмінресурсу і договорняків, але є репутація, принципи і команда однодумців. Впевнений, що мої шанси пройти в Раду цілком реальні і я зможу щось змінити", - написав шоумен і назвав округ в якому буде балотуватися.

"Я народився в Києві і прожив тут все життя. Я навчався у Солом'янському районі, закохався тут і зробив пропозицію. Саме тут була моя перша зйомна квартира і перший маленький офіс студії Мамахохотала. Тому питання з округом не стояв — я йду по 222 округу. Це Солом'янський район: Відрадний, Чоколівка, КПІ, НАУ, Жуляни", - написав Грищук.

Він пояснив, що йому боляче дивитися на Київ, так як в місті є проблеми з забудовами, громадським транспортом, паркуванням і стихійною торгівлею.

"Насправді всі ці проблеми вирішувані. І якщо їх досі не вирішують, значить це комусь вигідно. Але мені — і іншим киянам — вигідно жити в зручному місті", - пояснив комік і запросив киян приєднатися до його команди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...