Вибори, вибори..: В Індонезії від перевтоми померли майже 300 працівників виборчих комісій

В Індонезії вибори 2019 року стали найскладнішими у світі – проголосувати прийшли близько 154 мільйонів громадян, які заповнювали по п'ять бюлетенів.

Найбільше від виборчого процесу постраждали ті, хто працював у комісіях. У день волевиявлення в Індонезії та у подальші десять від перевтоми померло 272 співробітники виборчих комісій, ще 1878 – захворіли, передають Патріоти України з посиланням на DW.

Чому виборці заповнювали по 5 бюлетенів? - Справа у тому, що цьогоріч в Індонезії обирали не тільки президента, а й депутатів двопалатного Народного консультативного конгресу та членів регіональних й місцевих законодавчих органів. Загалом було відкрито 800 тисяч дільниць, а явка на виборах склала 80%, пише .

Як відреагувала влада на ріст смертності під час виборів? - Міністерство фінансів виділить грошову допомогу сім'ям померлих. Голова ЦВК запропонував виплатити сім'ям померлих та постраждалих компенсації в розмірі від 30 до 36 мільйонів індонезійських рупій (близько 2100-2500 доларів). А у Міністерстві охорони здоров’я закликали, аби медзаклади надавали будь-яку необхідну допомогу тим працівникам комісій, що захворіли.

Більше ніхто не помер? - Померли. Від перевтоми і пов'язаних із нею дорожніх аварій під час і після виборів померли 15 поліцейських по всій країні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...