Вибори, вибори..: У мережі назвали головного фінансиста Ігоря Смешка

Політична партія Ігоря Смешка "Сила і Честь", яка зібралася на позачергові вибори у Верховну Раду 2019, заручилася підтримкою відразу декількох вельми впливових спонсорів.

Ігор Смешко

Дану інформацію оприлюднили в Telegram-каналі Shadow Anonymous, який спеціалізується на відстеженні діяльності олігархів, передають Патріоти України.

Так, зазначається: "Акціонери, що вклалися у Смешка, це колишній глава митниці від комуністів Ігор Калетник, власник "Індустріальної групи" Віталій Гайдук, багаторічний бізнес-партнер Смешка Володимир Сацюк та ін.".

Відзначається, що "контрольний пакет акцій" знаходиться у Калетника і Гайдука, інші вдовольняються роллю міноритаріїв.

"Зараз іде обговорення концесіонерами принципів формування списку та висування кандидатів в одномандатних округах. Пропозиції йти від партії по мажоритарці надходять колишнім депутатам кучмівського блоку "За ЄдУ", а також відставним військовим із числа місцевих бізнесменів", – стверджується в повідомленні.

Також звертається увага на досить показовий нюанс. Зарубіжні експерти публічно висловлюють своє здивування високим рейтингом Смешка. Однак, розслідувачі Shadow Anonymous впевнені, що використовується класична операція спецслужб США "щодо проведення в рейтингоносці свого агента впливу за гроші втікачів, які перебувають у РФ під контролем спецслужб".

"Додатково Калетник думає про те, щоб просунути свого батька, ректора Вінницького аграрного університету на губернаторський пост в області", – сказано в заяві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...