Вибух у Дрогобичі: Названо причину трагедії

Правопорядок біля будинку, де стався вибух, забезпечує понад 200 правоохоронців.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій заявили, що вибух у Дрогобичі стався не через витік газу. Про це заявив заступник директора департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Петро Коротинський на брифінгу, передають Патріоти України.

До такого висновку рятувальники дійшли у процесі проведення робіт газовою службою.

"С початку руйнування будинку була підозра, що стався вибух газу. Однак у процесі проведення робіт газової служби було встановлено, що ця причина малоймовірна", - зазначив він.

Крім того, Дрогобицька міська рада проінформувала, що через вибух наразі шість осіб евакуйовано. У медичні заклади звернулися 7 осіб. Двоє загиблих.

Вибух у Дрогобичі: у ДСНС назвали витік газу малоймовірним

"Дорогу на вулиці М. Грушевського перекрито для проїзду транспорту. З питань евакуації та розміщення населення просимо звертатися у ЗОШ №16, де працює евакуаційна комісія. Також для потерпілих мешканців будинку організовано харчування", - вказано у повідомленні міськради.

Також заступник директора департаменту превентивної діяльності Нацполіції Анатолій Серединський підкреслив, що забезпечує правопорядок поблизу будинку та на прилеглій території понад 200 правоохоронців - поліція та військовослужбовці Нацгвардії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...