Вибух у столиці: Поліція почала обшуки в газовій компанії, - Аваков

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

У зв'язку зі смертельним вибухом в багатоповерхівці на Позняках в Києві 21 червня поліція почала обшуки в газорозподільній компанії і всіх комунальних службах, які обслуговували будинок, де стався вибух. Про це повідомив міністр внутрішніх Арсен Аваков, передають Патріоти України.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

"Проводиться експертиза стану будівлі на предмет подальшого руйнування. Після отримання експертного висновку ми зможемо дати доступ людям до їх квартирах, щоб вони взяли з собою найнеобхідніші речі. Буде цілодобове оточення поліцейських і гвардійців для захисту від мародерів", - додав Аваков.

За його словами, тривають роботи з розбирання завалів. На місці події працюють понад 500 людей особового складу та понад 50 одиниць техніки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...