Вибухнув гучний скандал: Терористи "ЛНР" після поразки на "Світлодарці" видали черговий фейк про розгром ЗСУ

Викрили брехню самі бойовики.

Бойовики у відповідь на знищення своїх позицій вирішили похвалитися своїми "перемогами". Однак вони виявилися фейковими, і правда швидко спливла назовні, передають Патріоти України.

Командування "народної міліції" невизнаної "ЛНР" 17 червня оприлюднило відео нібито вибуху на позиції 30-ї ОМБр ЗСУ на лінії фронту. "Нашою системою відеоспостереження ... зафіксовано вибух на позиції з послідуючим горінням укріплень супротивника", - йдеться в повідомленні "ЛНР".

Відзначено, що нібито стався підрив ящиків з боєприпасами, внаслідок чого загинули вісім українських військових.Пост швидко розлетівся по сепаратистським ресурсів. Його опублікували, серед інших, екс-спікери бойовиків "Л/ДНР" Андрій Марочко і Данило Безсонов, а також пропагандист Владлен Татарський. "Наші в черговий раз відпрацювали укрів, але через тотальну скромність великого командування не хочуть в цьому зізнаватися в стилі "у них саме щось вибухнуло". Віримо в наших бійців, а великому командуванню бажаю зав'язувати зі "скромністю", бути сміливішими і рішучішими", - навіть написав Безсонов.

Однак незабаром з'ясувалося, що відео річної давності. І на ньому зафіксовано удар ПТУР по позиції. Примітно, що про це першими написали сепаратистські ресурси.Новину в Twitter прокоментував блогер Necro Mancer. "Я дивлюся, у марочек зовсім все погано. Витягнути відео ПТУР, якому сто років в обід, і видавати його за свіжий "самопідрив"... Це днище, звичайно", - написав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...