Вибухи в Ачинську: ЗМІ повідомляють про багато поранених і зниклого безвісти

Наразі у 20-ти кілометровій зоні від військової частини проходить евакуація місцевих жителів.

Під містом Ачинськ в Красноярському краї РФ 5 серпня сталась пожежа на складах з боєприпасами, через що вони почали вибухати. Кількість постраждалих зросла до 12 осіб, ще одна людина зникла безвісти. Останнього потерпілого госпіталізували до районної лікарні Ачинська надвечір 5 серпня. Він перебуває при тямі і проходить обстеження, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Відтак, загалом поранення отримали 12 осіб, шестеро з яких госпіталізували. Лікарні уточнили, що двоє постраждалих евакуювали санавіацією в лікарню Красноярська, ще чотирьох залишили в Ачинській лікарні. Решта поранених проходять лікування амбулаторно.

Частина постраждалих – військові, які під час вибухів були поблизу військової частини і отримали осколкові поранення.

Окрім того, губернатор Красноярського краю Олександр Ус повідомив, що одна людина вважається зниклою безвісти. Це – цивільний чоловік.

Наразі у 20-ти кілометровій зоні від військової частини проходить евакуація місцевих жителів. З населених пунктів Кам'янка, Заворка, Малий Улуй, Ключі, Сосновий бір і дитячого табору "Сокіл" вже евакуйовані понад 4 тисячі осіб. Всього планується евакуювати близько 11 тисяч осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...