Вибиті двері і демонстрація геніталій сторожу обійшлися одеситу у 800 доларів і умовний термін

П'яний дебош тривав близько 20 хвилин. Завдані збитки оцінені в 22 600 гривень.

Одесит отримав умовний термін і заплатить штраф санаторію "Молдова". Будучи п'яним, він демонстрував геніталії сторожу, вибив двері в будівлю і зіпсував меблі. Про це йде мова в судовому реєстрі, передають Патріоти України з посиланням на УСІ.

Інцидент стався пізно увечері 21 грудня 2018 року. Чоловік, будучи одягненим лише в коротку куртку, яка прикривала тіло тільки до пояса, пройшов на територію санаторію "Молдова" на вулиці Посмітного. П'яний хуліган приставав до сторожа, показуючи свої геніталії. Потім дебошир вибив двері і почав псувати меблі. Сторож спробував його зупинити, але хуліган обматюкав його і погрожував розправою.

П'яний дебош тривав близько 20 хвилин. Збитки здравниця оцінила в 22 600 гривень. У залі суду хуліган визнав свою провину і пообіцяв компенсувати збитки. Також чоловікові дали рік умовно - якщо за цей час він порушить закон, отримає два роки в'язниці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...