"Виглядає дуже підозріло": Відео звернення Путіна до росіян викликало суперечки

Російський президент звернувся до росіян із спеціальним закликом, записавши звернення від відкритого Ржевського меморіалу: ракурс зйомки викликав хвилю суперечок і коментарів в соціальних мережах.

У соціальних мережах росіяни розкритикували звернення глави Кремля Володимира Путіна, який від Ржевського меморіалу звернувся до громадян Росії, закликавши їх взяти участь в голосуванні щодо змін до Конституції РФ, передають Патріоти України.

Користувачі соцмереж і журналісти звернули увагу на вкрай дивний ракурс зйомки російського президента, якого знімали з землі, щоб візуально збільшити зріст і значимість глави Кремля. Створюється враження, що Путін дивиться на глядачів зверху вниз. На відео глава РФ стоїть на фоні високого постаменту (висота 25 метрів + пагорб), проте за допомогою нижнього ракурсу російський президент все одно виглядає вище пам'ятника солдату.

Фрагмент відео зі зверненням Путіна до росіян опублікував російський журналіст Дмитро Смирнов.

При цьому відома російська журналістка Олена Риковцева заявила, що це звернення є самим смішним і безглуздим з усіх, що раніше були записані главою Кремля. Дивно обраний ракурс, на її думку, був обраний для того, щоб Путін здавався вище і значиміше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...