Виховали "москалебандерівця": "Щоб у Росії відбулися зміни, потрібно брати приклад з України, де "скинули гадів", - Ілля Пономарьов після отримання українського паспорту радикалізувався

За словами "нового українця", для того, щоб в Росії відбулися позитивні зміни, потрібно змінити чинну владу, а ключ до змін в РФ знаходиться саме в Україні.

Ілля Пономарьов

Щоб в Росії відбулися зміни, потрібно брати приклад з України, де "скинули гадів" і почали жити краще. Таку думку висловив російський опозиціонер, екс-депутат Державної думи РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Росіянин розповів, що для нього отримання українського громадянства є надзвичайно важливою подією. "Так як я на світлій стороні сили, для мене це важливе відчуття, тому що все те, що відбувалося між нашими країнами останніми роками, було вкрай дискомфортно. По-друге, це можливість більш ефективно займатися тим, чим я займаюся. А займаюся я інвестиційним процесом, залученням грошей в українську економіку", - розповів Пономарьов.

За його словами, для того, щоб в Росії відбулися позитивні зміни, потрібно змінити чинну владу, а ключ до змін в РФ знаходиться саме в Україні. "Для того, щоб відбулися зміни в Росії, щоб припинилася ця війна і щоб нарешті повернулася свобода, потрібно, щоб був приклад українців, які цих гадів скинули і почали жити краще. Ось це для будь-якої людини, яка хоче змін в Росії, є пріоритетною завданням. Я щиро переконаний, що зараз ключ до того, щоб в Росії почалися зміни, знаходиться саме тут", - вважає Пономарьов.

Одночасно він заявив, що збирається в Україні займатися тим, чим буде корисний країні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...