Виховання в хунтобандерівців: "Еще пару лет - и люди сами будут просить Украину вернуться сюда", - жителька "ДНР"

Недоімерія вчергове доводить, що саме її знущання та репресії найкраще сприяють сходженню насіння українського націоналізму на горе пропаганді про "адін народ"...

Мешканка міста Єнакієве, розташованого на території так званої "ДНР", Наталія Новікова, розповіла в соцмережі, що місцева організована злочинність не просто фактично керує містом, воно стало їх власністю, передають Патріоти України.

Її пост розмістила на своїй сторінці в Twitter Madam Larsson. Як пише Наталія Новікова, всі життєво важливі для міста і городян сфери контролюють так звані "братки", повз них не проходить жодна копійка. "Ціни ростуть просто як в якомусь кіно. Скоро на зарплату можна буде тільки купити мотузку з милом. Куди не кинь оком, кругом братки веселяться. Такого свавілля за весь час після СРСР в Єнакієвому не було", - нарікає мешканка окупованого міста.

Жінка пише, що Єнакієве поділене на сфери впливу тих чи інших злочинних угруповань. З місцевого продовольчого ринку годується кримінальний авторитет Армен Горлівський. Його соратники обклали ринок такою даниною, що продавці змушені встановлювати настільки високі ціни, що пересічному городянину вистачає зарплати хіба що на один похід на цей ринок. Дуже прибутковий, в просто "казкових" умовах "ДНР" похоронний бізнес, "кришують" кримінальники з Макіївки, які віддали цей бізнес в управління своїм спільникам з Горлівки і отримують непоганий прибуток з, на жаль, необхідних людям послуг, ціни на які колосально завищені. І при такій ось "чудовою" життя простих людей, "республіка" готується до запланованого на 24 червня "параду перемоги". "Кому він потрібен? Що святкувати? Перемоги не буває при наявності торжествуючого зла", - з гіркотою пише жителька Єнакієвого.

І прогнозує, що ще років зо два такого життя, і її земляки самі скинуть окупаційну "влада" і попросять Україну повернути окуповані території Донецької області під свою юрисдикцію. "Мені здається, що ще так пару років і люди самі зберуться, і підуть просити Україну повернутися сюди" - пише жителька "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...