Вихователька своєї вини не вбачає: У Хмельницькому дворічний малюк випав з вікна дитячого садочка (відео)

Завідуюча садочком уточнила, що вікна в групі були закриті, принаймні, повинні бути закриті, тому як випала дитина, вона не розуміє.

У Хмельницькому дворічна дитина випала з вікна дитячого садка на асфальт і важко травмувалася. У Хмельницькій міській дитячій лікарні розповіли, що у дворічного малюка закрита черепно-мозкова травма і перелом склепіння черепа, передають Патріоти України з посиланням на Суспільне.

За словами дитячого нейрохірурга Ігоря Бойка, дитину госпіталізували 16 вересня. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні, йому проводять контрольне дообстеження і уточнення діагнозів. «Стан дитини середньої тяжкості, навіть між середньої тяжкості і важким, але відносно стабільний», - сказав Бойко.

Вихователька Світлана Косинець, під час роботи якої в групі і стався інцидент, від коментарів відмовилася. Тільки зазначила, що винною у трагедії з її вихованцем себе не вважає.

За словами завідуючої дитсадком, все відбулося за лічені хвилини. У той час, як дитина випала, вихователь стояла в проміжку між дверима групи і дверима роздягальні, віддавала малюків батькам. Двоє батьків, які забирали дітей, підтвердили, що дитину ніхто не штовхав.

Завідуюча уточнила, що вікна в групі були закриті, принаймні, повинні бути закриті, тому як випала дитина, вона не розуміє. Сподівається, це всі обставини інциденту встановлять слідчі поліції.

За фактом травмування дитини в поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

У дитсадку буде створена комісія і проведено службове розслідування інциденту. Вихователь, в групі якої сталася надзвичайна подія, від роботи поки відсторонена не буде до рішення суду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...