Виклик старості: 80-річна британка зайняла призове місце на національних змаганнях з гімнастики

Бабуся почала займатися гімнастикою, коли їй виповнилося 76 років, і вже за 4 роки посіла друге місце на чемпіонаті Великобританії зі спортивної гімнастики серед дорослих старше 45 років.

Англійка Марджорі Скоулз стрибає, перекидається і балансує на одній нозі всупереч солідному віку, передають Патріоти України з посиланням на Metro.

Хоча вчитися і виходити із зони комфорту у віці 80 років - складне завдання, Марджорі Скоулз вважає, що важливо бути сміливою.

"Я б сказала, що боятися не варто. Потрібно мати позитивний настрій. Візьміть бика за роги і спробуйте, - радить спортсменка. - Якщо не відчуєте свої сили, ви ніколи не дізнаєтеся, що можете бути перспективною гімнасткою. І це найкраще, що я зробила за довгий час! "

Марджорі щиро вірить в те, що літнім людям життєво необхідно підтримувати здоров'я тіла і розуму. "Дуже легко нічого не робити. Але від активності ви отримуєте набагато більшу вигоду, - каже вона. - На початку може бути важко, але як тільки ви докладете зусиль, відразу ж здивуєтеся, наскільки краще себе почуваєте. Це зміцнить ваш дух, додасть впевненості, ви станете більш рухливими і отримаєте мету в житті. Ви будете почувати себе набагато краще фізично і морально».

Отримати на національних змаганнях срібну медаль - величезне досягнення для кожного, але для 80-річної бабусі Марджорі це стало неймовірною пригодою.

"Можливість виконувати вправи перед такою великою аудиторією - чудовий досвід. Це підвищило мою самооцінку і подарувало відчуття благополуччя. Насправді це було просто фантастично!» - радіє вона.

Тому наступного разу, коли втома і невпевненість завадять вам вийти на прогулянку, зайнятися спортом або спробувати нове хобі, згадайте про Марджорі. Вона обов'язково вас надихне!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...