Використала "не за призначенням": Дівчина купила купальник, який, намокнувши в публічному басейні, виявився повністю прозорим (фото)

В магазині їй відповіли, що купальник був призначений тільки для того, «щоб позувати біля басейну».

25-річна мешканка Великобританії Емілі Чарлтон-Сміт перед відпусткою придбала в інтернет-магазині PrettyLittleThing білий купальник-бікіні вартістю 17 фунтів (близько 23 доларів). Точно такий же вона купувала собі раніше - тільки чорний. І залишилася ним задоволена, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Не чекаючи ніякого підступу, Емілі наділа обновку і сміливо вирушила в басейн готелю іспанського курорту Марбелья. До її жаху, намокнувша тканина виявилася повністю прозорою, незважаючи на підкладку. Так що дівчина постала перед іншими постояльцями готелю практично в голому вигляді.

Як повідомляє видання The Sun, обурена покупниця зв'язалася з магазином, вимагаючи повернення грошей. Там їй відповіли, що купальник був призначений тільки для того, «щоб позувати біля басейну». І що гроші повернути їй не можуть, оскільки він вже ношений. А також попросили надіслати відео - «щоб ми бачили, наскільки прозорою стала тканина».

«Тобто ви хочете побачити мене в прозорому купальнику?», - поцікавилася англійка. «Вибачте, ми неправильно сформулювали. Надішліть нам фотографії з вашою рукою під бікіні», - відповіли їй.

Чарлтон-Сміт зробила необхідні знімки «до» і «після», поділившись ними в соцмережах, де їй висловили співчуття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...