Викрив військово-морську базу "хунти" в Сєвєродонецьку, розбереться і з Навальним: Маразматик Кисельов погрожує "покарати" отруєного опозиціонера після повернення в Росію

Кремлівський пропаганд*н вимагає судити Навального за те, що той звинуватив у своєму отруєнні Володимира Путіна.

Гендиректор державного ІА "Росія сьогодні" і заступник гендиректора ВДТРК Дмитро Кисельов виступив з погрозами на адресу опозиціонера РФ Олексія Навального. Із заявою він виступив на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Він вимагає судити Навального за те, що в інтерв'ю німецьким ЗМІ той звинуватив у своєму отруєнні президента РФ Володимира Путіна. Важливий момент в тому, що, згідно з ідеєю Кисельова, суд повинен відбутися тільки після повернення опозиціонера в РФ.

"Коли Навальний повернеться в Росію, його потрібно судити за наклеп. Тоді в рамках слідства - вивчити ще раз все гарненько, закинувши знову ж документи з "Шаріте", зібравши міжнародну групу судмедекспертів. Мета процесу - встановлення істини. Ось вам і розслідування, якого настільки гостро потребують європейці. Навальний, додому!" - написав Кисельов.

Його загрози вельми показові. Вони можуть говорити про те, що Кремль вирішив діяти методами глави Білорусі Олександра Лукашенка з "висилкою" опозиції за межі країни.Нагадаємо, нещодавно Кисельов заявив, що Україна будує потужну військово-морську базу на ... Луганщині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...