Викинули його улюблені порножурнали: Американець виграв суд у власних батьків

Чоловік оцінив свої втрати у $25 тис.

42-річний Девід Веркінг з Оттави, штат Мічиган, США, подав до суду на своїх батьків, які викинули його колекцію порножурналів і секс-іграшок. Та виграв його, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Тепер батьки повинні будуть виплатити йому компенсацію. Суд постановив, що домовитися сторони повинні до середини лютого. Сам чоловік оцінив свої збитки в $25 тис.

Адвокат Веркінга вимагає, щоб чоловік отримав потрійну компенсацію — він упевнений, що справа тут не тільки про хлопця з брудними журналами: «Це була колекція з незамінними речами і майном», — наводить його слова MLive.

Сам Веркінг повернувся в домівку батьків в 2016 році після розлучення. Минув час, а він так і не знайшов близько 10 коробок зі своєю колекцією. Пізніше батько написав йому на пошту, що «зробив велику послугу, викинувши ці речі».

Суд постановив, що батьки самостійно розпорядилися майном сина, на що вони не мали права, а тому визнав їх винним. Ті, в свою чергу, стверджують, що відразу попередили сина, що не потерплять порнографії в своєму будинку.

Тепер вони вирішили, що не дозволять синові і далі жити з ними і відправлять все майно йому поштою. Також видання зазначає, що вони залишили «найгірші» журнали в банківському сейфі — батьки впевнені, що це щось нелегальне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...