Вимагали $200 тисяч: На Київщині викрали 6-річну доньку відомої блогерки і телеведучої

Зловмисники ретельно готувалися до злочину, розподіливши між собою ролі та орендувавши будинок, у якому збиралися утримувати дитину.

Учасники організованої групи викрали 6-річну дочку блогера та ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди у розмірі 200 тис. доларів за повернення дитини. Про це йдеться в повідомленні на сайті Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

Зазначається, що за процесуального керівництва прокурорів ОГП слідчими Головного слідчого управління Національної поліції спільно із оперативними працівниками Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції було викрито організовану групу, учасники якої здійснили викрадення малолітньої дитини з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 146 КК України).

"За даними слідства, 21 жовтня на території Києво-Святошинського району Київської області учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогера та ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди у розмірі 200 тис. доларів за повернення дитини. Вони ретельно готувалися до вчинення злочину, розподіливши між собою ролі та орендувавши будинок, у якому мали намір утримувати дитину", - повідомили у прокуратурі.

Зауважується, що вчинення злочину відбувалося під контролем правоохоронців. "Під час передачі 150 тис. доларів, осіб, причетних до викрадення, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Дитину повернуто батькам", - пояснили у ОГП.

З метою викриття злочинної діяльності правоохоронцями було одночасно проведено обшуки у домоволодіннях і транспортних засобах учасників цієї організованої групи.

Наразі затриманим особам готується повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії.

За даними джерела УП, мова йде про блогерку Альону Лоран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...