Вимагав зустрічі з кандидатом у президенти: На Волині намагався спалити себе ветеран АТО (фото)

Чоловік звинувачував владу у бездіяльності і вимагав зустрічі з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Про це повідомили в Нацполіції, передають Патріоти України.

Так, згідно з інформацією, інцидент трапився майже о 19-й годині 5 квітня. Відомо, що чоловік був у відчаї і звинувачував міську владу у бездіяльності. Зокрема, чоловік кричав: "Все проср*ли".

"Надійшло повідомлення про спробу самогубства, по прибутті на місце події даного громадянина було затримано працівниками УПО, ті в подальшому повідомили що громадянин облив себе двома літрами бензину та кричав, що підпалить себе", - зазначили правоохоронці.

Чоловік вимагав зустрічі з кандидатом в призиденти Володимиром Зеленським і запевняв, що за нього не голосуватиме.

Як повідомив головний лікар комунального закладу "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль, чоловік, який погрожував спалити себе, два роки воював на сході. Він періодично проходить лікування через посттравматичний синдром.

"У народу починає вже плавитись від цього шапіто", - написав волонтер Роман Сініцин в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...