Вимили 27 тис. куб. м піску: Ситуація контейнеровозом, що сів на мілину в Суецькому каналі, зрушила з мертвої точки

400-метровий японський контейнеровоз Ever Given сів на мілину і перекрив південну частину Суецького каналу 23 березня.

Ситуація з сівшим на мілину в Суецькому каналі контейнеровозом "Ever Given" зрушила з мертвої точки: судно вдалося зняти з мілини, проте поки неясно, коли можна буде відновити рух транспортною артерією. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на інформацію з електронного листа постачальника морських послуг Inchcape Shipping Services, передають Патріоти України.

"Ever Given був успішно знятий з мілини приблизно о 4:30 ранку за місцевим часом в Єгипті (5:30 за Києвом - ред.), І в даний час судно знаходиться під охороною", - йдеться в повідомленні.
Цього вдалося досягти після чергової спроби зняти судно з мілини за участю 10 буксирів і вилучення 27 тис. м куб. піску за допомогою земснарядів та екскаваторів.
"Поки залишається невирішеним важливе питання, коли відновиться рух по каналу. У корабля пошкоджений корпус, і неясно, як скоро він зможе розчистити шлях для інших судів", - йдеться в замітці.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...