Винахідники створили колеса для електробусів, в яких розташовані двигуни (відео)

"Незалежні" колеса значно збільшують маневреність авто.
Компанія Protean Electric представила незалежні мотор-колеса Protean 360+, які дозволяють транспортному засобу обертатися на місці, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.Модуль можна використовувати у мінібусах, як для перевезення пасажирів, так і для вантажів. При цьому він може стати в нагоді у вузьких вуличках або на перевантажених міських вулицях.

Рухливість Protean 360+ поєднується з інноваційною підвіскою, пневматичним регулюванням висоти автомобіля і вбудованим електродвигуном Protean.

Компактний силовий агрегат дозволяє розташувати електромобіль боком, передом або задом, впритул до бордюру.

Компанія Protean повідомила, що Protean 360+ є першим у своєму роді винаходом для серійного виробництва і використання на комерційних транспортних засобах.

Кожен двигун ProteanDrive Pd18 підходить для 18-дюймових коліс і забезпечує потужність 80 кВт, 107 к. с.

Технологію можуть використовувати на електробусах або навіть безпілотниках. Зокрема, на тих, які представлені як авто для спільного використання або як громадський транспорт майбутнього.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...