"Виростуть справжніми леді...": У столиці дівчата-підлітки побили ровесницю і виклали відео в мережу

Дівчина, яка оприлюднила відео, після ажіотажу, що здійнявся, видалила свою сторінку в соцмережі.

У Києві дівчата-підлітки влаштували жорстокі розбірки з ровесницею і побили її. Крім того, одна з нападниць оприлюднила відео з агресією проти школярки в Instagram. Кадри бійки опублікували на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Столичні дівчата-підлітки вирішують проблеми "поширення чуток" і "розмов за спиною" кулаками. Виростуть справжніми леді. Якщо доживуть. Київ, Солом'янка", – відзначили під дописом.Скріншот скандального допису про побиттяНа кадрах видно, як спочатку дві дівчини б'ють однолітку, валять її на землю, а третя людина знімає те, що відбувається, на відео. Пізніше конфлікт продовжився тільки між двома підлітками.

Незважаючи на те, що школярка, яка влаштувала напад, видалила свій акаунт в Instagram, там залишилася її паралельна сторінка. У шапці профілю зазначено, що дівчина займається кікбоксингом, боями без правил і тайським боксом. Показово, що відео із побиттям її знайомої також супроводжувалося піснею про спорт.

Друга сторінка дівчини-кікбоксерки

Видалена сторінка дівчини, на якій вона хизувалася побиттям


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...