Вистежує жертв і "карає" на великі суми: У мережі показали нахабну злодійку (відео)

Жінка обманом витягає гаманець і зникає.

У Києві помітили нахабну злодійку, яка вистежує своїх жертв з великими сумами грошей. Потім жінка обманом витягає гаманець і зникає. Про один з таких випадків розповіли на сторінці Київ Оперативний у Facebook і показали на відео злочинницю, передають Патріоти України.

Випадок стався в Печерському районі столиці в магазині на вулиці Лесі Українки, 24. Злодійка була в темних окулярах і масці. Також на руках у неї був шарф, щоб легше було вчинити крадіжку. Момент злочину дуже добре показано на відео.

"Жінка попросила подати колготи і в цей момент залізла в сумку, і вкрала 13 тисяч. Жінка повних розмірів з дуже грубим голосом. Була в окулярах і в масці, з шарфом на сумці, щоб легше було вчинити крадіжку. Можливо, вона йшла за постраждалої з самого банку, тому що по камерах видно, що вона зайшла в магазин і відразу пішла до жертви", - сказано в повідомленні.

В коментарях українці відзначили, що за такими великими грошима треба добре пильнувати.

  • Наочний результат безтурботного і безвідповідального ставлення до особистих речей.
  • Немає слів, тепер навчиться дивитися за своїми речами.
  • Нічого нового, у мене банківську картку витягли я і не зрозуміла коли.
  • Ех, дівчата. Ви такі безтурботні. Навіщо ж носити стільки грошей у відкритій сумці?
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...