"Висвітлювала гучні теми": На Росії розгорівся гучний секс-скандал з журналісткою (відео)

Знайти нове місце роботи жінці виявилося складно - історію про її скандальне звільнення рознесли по всій Москві.

Ніна Довледзянова

Журналістку "Радіо Свобода" Ніну Довледзянову звинуватили в сексуальних домаганнях і звільнили з роботи, на неї поскаржився співробітник, який молодший на 18 років. Про це повідомляє Lshot вTelegram, передають Патріоти України.

Московський офіс послався на правила головної компанії в США і звільнив жінку.

Журналістка розповіла, що це сам хлопець влаштував на неї "абсурдне полювання". За словами Давлетзяновой, керівництво "Радіо Свобода" позбулося від неї вкрай принизливо. Воно направило повідомлення про звільнення, яке було оформлено заднім числом, поштою і продублювало на адресу матері, яка недавно перенесла інсульт.

Знайти нове місце роботи жінці виявилося складно - історію про її скандальне звільнення рознесли по всій Москві.

В результаті жінка подала на колишнього роботодавця до суду, направивши в інстанцію позов про захист честі, гідності та ділової репутації. "Радіо Свобода" йти на мирову угоду відмовилося і виставило в суді проти жінки двох юристів, які "вели процес агресивно".

"При цьому всі звільнені журналісти - пристойні люди. А ситуації - безглузді. Обставини можна було легко перевірити. Але ніхто не розбирається. Це дуже схоже на замовлення. Але пояснити я його не можу", - сказала Давлетзянова.

Давлетзянова працювала на "Радіо Свобода" з 2015 року, для видання вона робила матеріали на гучні теми.


Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...