"Витончений смак": Віцеспікер парламенту прийшла на роботу в паску за 12 тисяч

Модний брендовий ремінь італійського бренду Salvatore Ferragamo підкреслив чорне плаття віцеспікера.

Віцеспікер Верховної Ради України Олена Кондратюк з'явилася в парламенті в аксесуарі, який коштує 12 тисяч гривень. Як написала на своїй сторінці у Facebook журналістка Ганна Сташенко, такий аксесуар можна придбати на цей момент в інтернеті і його вартість становить близько 12 тисяч гривень, передають Патріоти України.

"Віцеспікер Верховної Ради Олена Кондратюк. Чорне плаття підкреслює ремінь — модель Gancini італійського бренду Salvatore Ferragamo. Такий в мережі хоч зараз можна купити за трохи менш як 12 тисяч гривень. "Пояс елегантного витонченого дизайну. Цей ексклюзивний універсальний аксесуар виконаний з розкішною натуральної шкіри й уособлює розкіш класу люкс історичного бренду. Він ідеально поєднується з будь-яким чином від класичних штанів до суконь з підкресленою лінією талією", — стверджують в описі. Не сперечаюся, красиво і, безсумнівно, елегантно", - написала Анна Сташенко та опублікувала фотографії народного депутата.

В коментарях до посту журналістки користувачі вказали, що Олена Кондратюк багато років до Верховної Ради працювала у бізнесі і її чоловік на цей час також добре заробляє, тому вона може собі дозволити такі стильні аксесуари.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...