Витирають ноги об "Легітимного": Кремлівська пропагандистка вказала Януковичу на його місце

На пропагандистському російському телеканалі "Россия 1" поставили остаточний хрест на політичній кар'єрі побіжного експрезидента України Віктора Януковича.

Увагу на інцидент з Януковичем звернув відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Останнім часом в інтернеті почали активно ходити чутки, що Янукович нібито незабаром повернеться на "політичну арену" України. Це публікував близький до Кремля Telegram-канал "Незигарь".Новину прокоментувала в ефірі "Росія-1" одіозна пропагандистка Анна Шафран. "Тут з'явилися чутки про можливе повернення Януковича в політику. Я б хотіла і Віктора Федоровича попередити, і тих людей, які, можливо, зроблять на нього ставку, тому що Янукович для сучасної України - це приблизно те ж саме, що Горбачов для Росії. Може бути, хороша людина, добра, але все втратив. Нагадаю, в 1996 році, коли чогось умовили Горбачова брати участь в президентських виборах, він набрав піввідсотка. Розповідають, потім сидів плакав у себе в кабінеті, не очікував, що таку оцінку народ йому дасть. Так ось, впевнена, що Янукович не більше відсотків набере, нехай вже у себе в Ростові живе, їздить на відпочинок до Криму, але в політику реально йому не треба, вистачить", - сказала кремлівська пропагандистка.

Голобуцький, коментуючи цю заяву, визнав, Шафран відкрито вказала втікачеві Януковичу, що "його місце біля параші". "Це дуже добре ілюструє реальні позиції Януковича в даний момент: про яке можливе повернення в політику може йти мова, якщо йому вказує на місце навіть якась маловідома телеведуча? Янукович дійсно став ніким. І з його статусом "опущеного" вже не може йти мови про повернення ні в політику, ні навіть у великий бізнес", - констатував блогер.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...