Вивіз кохану в поле "поговорити": Кримінальна драма на Київщині

За усім цим спостерігала подруга потерпілої.

У Броварах під Києвом чоловік після чергової сварки разом із другом викрав свою колишню кохану та вивіз у поле для з’ясування взаємин, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Нацполіції Київської області.

Перед цим зловмисники на автомобілі перегородили дорогу таксі, у якому власне й їхала жінка. Опісля чоловік схопив її за одяг та силою затягнув до власного авто.

Зауважимо, що за усім цим спостерігала подруга потерпілої. Вона намагалася завадити, а потім сповістила про все правоохоронцям.

У підсумку у місті ввели поліцейський план-перехоплення, а орієнтування передали патрульним екіпажам. За декілька кілометрів правоохоронцям все ж вдалося зупинити легковик машину та затримати викрадачів.

Наразі обом оголошено про підозру за статтею Кримінального кодексу про незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Якщо їхню провину доведуть, зловмисникам загрожує обмеження волі терміном до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Крім того, щодо водія авто складено адмінпротокол за статтею про керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

На час досудового розслідування подальшу долю чоловіків має визначити суд.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...