"Взагалі я ліберал, але...": Новопризначений міністр культури шокував Бі-бі-сі заявою про заклик карати українських журналістів за "маніпуляції суспільною думкою"

Визначати факт маніпуляції, звісно, будуть славетні своєю неупередженістю українські "реформовані" суди.

Володимир Бородянський

Новопризначений міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив, що журналістів потрібно карати за "маніпуляції суспільною думкою". Про це він сказав в інтерв’ю для ВВС, передають Патріоти України.

За його словами, в умовах війни маніпуляції – це дуже серйозний злочин. "Взагалі я ліберал, але коли справа доходить до наших національних інтересів, ми повинні знаходити баланс між ліберальними цінностями і захистом нашого інформаційного простору. Зараз так часто буває, що люди, прикриваючись свободою слова, відверто маніпулюють суспільною думкою. Я вважаю, що за маніпуляцію потрібно карати", – заявив Бородянський.

Як саме карати, міністр не пояснив, втім зазначив, що має бути кримінальна справа. "Я не знаю поки що, чим. Але якщо ви, журналіст дуже поважного видання, взяли кошти у когось за те, що ви будете маніпулювати суспільною думкою, я вважаю, що потрібна кримінальна справа. Це не завжди тюрма, але давайте так: в умовах війни це дуже серйозний злочин", – наголосив Бородянський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...