"Вже давно вживають...": Кремлівські пропаганд*ни зманіпулювали "конопляним" роликом Садового (відео)

У одній із пропагандистських передач на прокремлівському телеканалі "Росія 1" "взяли у роботу" ролик мера Львова та лідера "Самопомочі" Андрія Садового, де він популяризує та агітує за конопляну олію українського виробництва.

Андрій Садовий

Пропагандистів дуже здивував такий крок з боку львівського мера та вони вирішили його висміяти. Зокрема, ведучий сказав, що в Україні "з’їхали з глузду", передають Патріоти України.

"Якщо дивитися на логіку Львівського регіону, то вони, мабуть, вже давно вживають конопляне масло", – додав журналіст-утікач Юрій Кот.

Зауважимо, що під час Євромайдану Юрій Кот був спікером на агітаційних концертах "Партії регіонів", однак утік після "Революції Гідності" до Росії та сьогодні активно у російському ефірі підтримує антиукраїнську пропаганду Кремля.

Крім того, пропагандисти зманіпулювали й тлом ролику. За їхніми словами, Садовий позує на полі, де дуже багато коноплі, і її чомусь не викосив наркоконтроль.

Як пропаганди зманіпулювали ініціативою Садового:

Щодо ролика Андрія Садового , то він його розмістив 19 липня. На кадрах політик під музику регі йде конопляним полем, розповідаючи про користь олії з коноплі.

"Я знаю, що багато хто з українських політиків вживає… олію з коноплі. Вона – лікувальна як засіб проти стресу. До речі, не тільки проти стресу – хто має зайву вагу або хто має підвищений рівень холестерину. Також така олія є багатою на антиоксиданти. Тому запрошую не стидатися, а кожного дня вживати олію з коноплі. Це дуже корисно – наш український продукт. Підтримай українське", – сказав Садовий у ролику.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...