Вже кілька разів викликали поліцію: Американський художник надто реалістично прикрасив свій будинок на Хелловін (фото)

Найбільше він пишається декорацією з тачкою, яку хтось нібито кинув з розчленованим тілом всередині.

Художник з Далласа Стівен Новак не дарма запарився на Хелловін і зробив гіперреалістичні декорації. Настільки, що до його дому вже кілька разів викликали поліцію, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У дворі свого будинку Новак розклав кілька «трупів» — ляльок, які «померли» різними страшними смертями. Комусь розтрощило голову сейфом, у когось у спині стирчить бензопила, у когось — мачете в голові, а ще одна лялька лежить «розчленована» в сміттєвих мішках.

«Мені завжди подобалися такі жарти, як літаючі примари або двометрові снігові скульптури, тому, якщо я збирався зробити щось на Хелловін, було очевидно, що це має бути гіперреалітічно. Хотів зробити щось, що реально налякає людей, які проходять повз. Тому я розкидав кілька ляльок і залив їх 75 літрами крові», — розповідає Новак в інтерв'ю Dallas Observer.Найбільше він пишається декорацією з тачкою, яку хтось нібито кинув з розчленованим тілом всередині: «Дитина проходила повз і запитала мене, що тут сталося — я відповів, що вони з'їли забагато Скіттлз».

Через часті дощі художнику практично щоранку потрібно виходити і відновлювати свої декорації — наприклад, поливати їх свіжою «кров'ю». За його словами, реакція ранкових собачників і бігунів була безцінною.

Також кілька разів до його дому викликали поліцію. Сусіди розповіли Новаку, що бачили їх досить часто, але сам він з ними стикався лише два рази. Самі копи похвалили його декорації, і сказали, що приїхали лише тому, що зобов'язані реагувати на виклики.

«Зараз я думаю, що міг би зробити ще крутіше, хоча спочатку планував набагато менше. Ну нічого, у мене є наступний рік!», — говорить Новак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...