"Взяти за одне місце!": Колишні топ-силовики вимагають розібратися з Коломойським і Герусом (відео)

Наливайченко і Москаль звинуватили олігарха Ігоря Коломойського і нардепа Андрія Геруса в розвалі енергетики України.

Ексглава СБУ Валентин Наливайченко та генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль висунули серйозні звинувачення голові комітету Верховної Ради з енергетики Андрію Герусу і олігарху Ігоря Коломойському. Зробили вони це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" увечері 17 квітня, передають Патріоти України.

Наливайченко заявив про існування "п'ятої колони" у вищих ешелонах влади України, що працює на РФ. Прикладом, з його слів, є "слуга народу" Герус. "Ми бачимо вже півроку глава комітету з енергетики депутат Герус працює відверто на Росію. Протягнув зміни в законодавство на імпорт російської електроенергії, знищив катастрофічно українську енергетику, завдав непоправних збитків енергетикам", - заявив ексглава СБУ. Він закликав силові структури України розслідувати це.

Наливайченка підтримав Москаль. "Ось вам новий агент ФСБ - Герус", - заявив він.

Москаль розкритикував "слугу" за те, що досі не призначено міністра енергетики та глав більшості стратегічно важливих підприємств України. Звинуватив він в роботі на РФ і олігарха Коломойського, за те, що, з його слів, блокує роботу "Центренерго".

На думку Москаля, Герус спеціально знищує енергетику України, щоб країна стала знову залежною від РФ. "Сьогодні Кремль має рубильник на 4 країни: на Росію, Білорусь, Україну і Молдову", - повідомив колишній глава Луганської ОДА.

Він був обурений тим, що Герус уклав контракт на поставку електрики з главою "Роснефти" Ігорем Сечіним, який знаходиться під санкціями Заходу за підтримку агресії Кремля. "Савік, як може в Україні енергія з РФ бути дешевше, ніж москвичі купують? Це робиться для того, щоб знищити нас", - сказав Москаль. Він закликав силові структури країни "взяти за одне місце" Геруса.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...