"И снова 3 сентября...": Мережу вчергове "підірвали" меми та фотожаби на хіт Шуфутинського (фото, відео)

Дехто пропонує зробити третій день осені "днем всіх самотніх людей".

3 вересня - день, коли багато хто згадує відому пісню у виконанні Михайла Шуфутинського, яка стала приводом для появи всіляких мемів і жартів. Цього року легендарна композиція святкує свій 27-й день народження, передають Патріоти України.

Напередодні виконавець пісні Шуфутинський звернувся до своїх підписників в Instagram: «Я дуже радий, що завтра (3 вересня, - ред.) буду вільний. Не буду ніде виступати, а буду у своїх друзів в гостях. У одного з них день народження саме 3-го вересня». При цьому він пообіцяв вийти в прямий ефір в цей святковий день, привітати всіх з їхніми днями народження, а також обов'язково заспівати свій хіт.

Користувачі соцмереж публікують масу жартів, фотожаб і смішних картинок з відео:

«Пропоную всім самотнім людям брати гілки горобини і перевернуті календарі. Оскільки ця пісня вже стала невід'ємною частиною осені, то нехай цей день стане днем всіх самотніх людей».

«Терміново. Де купити відривний календар?»

«Не стримуйте себе - випустіть назовні свого внутрішнього Шуфутинського!».

Пісню «3 сентября» («Я календар переверну») написав відомий російський композитор Ігор Крутой, а автором тексту є Ігор Ніколаєв. Виконав її Шуфутинський вперше в 1993 році в рамках альбому «Гуляй, душа!», який вийшов у 1994 році. Спочатку пісня призначалася іншому співакові. Однак, почувши «3 сентября», шансоньє відзначив магнетизм композиції та висловив бажання обов'язково її заспівати. При цьому Шуфутинський неодноразово критикував композицію через її затягнутість і надмірну драматичність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...