"Их нравы": Москвичка 20 років жила з трупом сина, а померлого чоловіка запакувала та викинула на смітник

Правоохоронці поки не коментують те, що трапилося...

У Москві пенсіонерка винесла на смітник тіло співмешканця, щільно зашите в штору, і перев'язане стрічкою. Імовірно, він помер від раку, а жінка винесла тіло, оскільки не знайшла коштів на похорон, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Вона поліції так і сказала, що у неї не було грошей його поховати і вона не знала, що ще з цим робити», - пояснила журналістам сусідка Наталя.

Однак найстрашніша знахідка слідчих чекала, коли хтось із сусідів порадив оперативникам запитати жінку про сина. Хлопчик жив з мамою і в якийсь момент просто пропав.

В ході огляду виявилося, що квартира насправді не однокімнатна, а двокімнатна - одна з дверей була «намертво» загороджена шафою. Коли меблі відсунули і увійшли, в «таємній» кімнаті знайшовся скелет хлопчика. Він помер ще в 2000 році 12-річним.

Дитина, за словами сусідів, була хвора з народження, і щоб допомогти йому, мати і зійшлася з Олександром, що практикував як екстрасенс. У квартирі почали проводити обряди, виганяти злих духів і хворобу з дитини.

«А потім залишився тільки Олександр: ні дитини, ні дивних людей більше не стало чути», - розповіла сусідка.

У поліції Москви дані про те, що трапилося поки не коментували.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...