"Ихтамнет": СБУ розсекретила російського генерала з оточення ватажка терористів "ЛНР" (фото)

Він постійно проживає в окупованому Луганську і офіційно займає посаду радника ватажка "ЛНР" Леоніда Пасічника.

СБУ викрила генерал-майора Головного управління Генерального штабу ЗС РФ Олега Шабаршина, який з 2015 року координує розвідувально-підривну діяльність на окупованій території Луганської області, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Шабаршин 1967 року народження, він постійно проживає в окупованому Луганську і офіційно займає посаду радника ватажка ЛНР Леоніда Пасічника. Бойовикам він відомий як Осокін Олег Павлович ( "Палич").

Контррозвідка встановила, що Олег Шабаршин підтримує близькі стосунки з керівниками "правоохоронних органів" ЛНР, з якими проводить дозвілля і збагачується за рахунок незаконного видобутку вугілля і контрабанди тютюну.

За роки перебування на окупованих територіях Шабаршин "заробив" гроші на квартиру в м Ростов-на-Дону і на будинок в Луганську.

На окупованому Донбасі Шабаршин одружився на мешканці Луганська.

Шабаршин народився в сім'ї військового (батько - полковник запасу Шабаршин Борис Георгійович, 1943 р.н., пенсіонер, проживає в м Ростов-на-Дону). Після закінчення в 1984 році навчання в середній школі № 175 м Тбілісі вступив до Рязанського Вищого повітряно-десантного командного двічі Червонопрапорного училища ім. Ленінського Комсомолу, яке закінчив в 1988 році з дипломом референт-перекладач з перської мови. З 1990 по 2004 роки проходив військову службу в ч № 35555 Північно-Кавказького військового округу на різних посадах. За роки служби брав участь у військових конфліктах в Абхазії, Нагірному Карабасі, Південній Осетії і Чеченській Республіці, а тепер і на Сході України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...