З благодійною метою: Студенти влаштували фотосесію в стилі ню (фото 16+)

Зухвалі молоді люди фотографувалися на фермі й використовували тварин як "прикриття".

В Австралії студенти третього і четвертого курсу Сіднейської школи ветеринарів влаштували фотосесію в стилі ню і знялися оголеними для календаря. Роздяглися вони, щоб підтримати благодійну організацію із боротьби з психічними розладами, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Як йдеться в повідомленні, кожна п'ята людина в певний період життя страждає від психічного розладу. Відповідна ж організація Black Dog Institute вивчає психічні захворювання, а також займається їхньою профілактикою та лікуванням. У зв'язку з цим студенти сподівалися, що їхня підтримка допоможе організації боротися з такою масштабною проблемою.

"Коли ми закінчимо навчання і станемо ветеринарами та вченими, то опинимося на роботі, де кількість самогубств у чотири рази перевищує середній показник у країні", — зазначила 23-річна Люсі Фучтер, організаторка благодійної фотозйомки.

Водночас не всі "натурники" з упевненістю пішли на такий крок, багатьох ранкова зйомка для календаря змусила понервувати.

Правда, незабаром усі заспокоїлися і розслабилися. Адже одні з них давно мріяли взяти участь у такій благодійній акції. Інші ж, хоч і стверджували, що ніколи на подібне не наважаться, у результаті все одно прийшли.

Сіднейська школа ветеринарів вважається однією із провідних ветеринарних центрів Австралії. Упродовж 10 років студенти щорічно знімаються для "голого" календаря. Його випуск дозволяє зібрати пожертвувань на суму майже $68 тисяч. Один примірник коштує приблизно $17.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...