"З Днем Народження, моє чудо!": Юлія Саніна зворушливо привітала сина з іменинами (фото)

Зіркова матуся Юлія Саніна привітала малюка публічно та розчулила мережу кумедними фото іменинника й архівними кадрами часів вагітності.

У суботу, 21 листопада, сину фронтвумен гурту The Hardkiss Юлії Саніної виповнюється 5 років, передають Патріоти України.

Учасниця шоу "Танці з зірками" співачка Юлія Саніна не надто охоче демонструє особисте життя на публіці, однак первістка Данила від шанувальників і камер не ховає. В інстаграм-профілі з 625-тисячною аудиторією артистка показала, як привітала сина з 5-річчям і висловила йому свої побажання і гордість.

У розкішному заміському будинку, до якого зіркова сім'я переїхала не так давно, для Данила влаштували сюрприз з самого ранку. Простору світлу залу з панорамними вікнами батьки прикрасили кульками, а от головним подарунком для сина хизуватися не стали. Хлопчик був у захваті від святкової атмосфери, яку в будинку створили спеціально для нього.

"З Днем Народження, моє чудо. У тобі стільки любові і ніжності, стільки характеру і гумору. Я мріяла про тебе такого, мій син. Нашому з Валом великому коханню 5 років", – чуттєво написала Юлія Саніна.

У коментарях свої привітання висловили зіркові друзі фронтвумен гурту The Hardkiss – балерина Катерина Кухар, дружина Дмитра Монатіка Ірина, ведучий Слава Дьомін та композитор Євген Філатов. Прихильники виконавиці також засипали малюка побажаннями.

5-річний син Юлії Саніної

Співачка показала не лише реакцію сина на подарунки, а й себе вагітною. У мережі вона розмістила архівні фото, зроблені на останніх термінах п'ять років тому. Артистка при надії позувала в образі Міккі Мауса, обравши зухвалий топ, ультракороткі мінішорти, черевики на платформі та чорні вушка з білими перлинами. Живіт вона розфарбувала в блакитний колір, який поєднувався з кулькою, котру тримав чоловік Вал (справжнє ім'я – Валерій Бебко).

Вагітна Юлія Саніна з чоловіком

Вагітна Юлія Саніна

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...