"З дитячого садка": Секретар РНБО закликав українців до вивчення англійської мови

Данилов впевнений, що ця мова могла б стати другою в країні.

Олексій Данилов

Секретар РНБО Олексій Данилов вважає, що українська мова повинна бути єдиною державною в Україні, але з дитячого саду громадяни країни повинні вивчати англійську. Він же впевнений, що ця мова могла б стати другим в країні, передають Патріоти України з посиланням на УП.

"Питання мови - це дуже важливе, принципове питання для держави. Ніякої другої, російської, у нас бути не може - не тому, що її не треба вивчати. Її не треба знати. Якщо ми говоримо про Україну - це повинна бути тільки державна українська мова.

Чи повинна бути друга мова в Україні? Звичайно, повинна бути. Але це має бути англійська мова, яка повинна вивчатися, починаючи з дитячого садка. Всі громадяни України, якщо ми хочемо бути в цивілізованому світі, повинні знати і використовувати англійську мову. Це обов'язкова річ", - сказав Данилов.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...