"З дитинства знала, що особлива і все зможу": Популярна телеведуча показала свої архівні фото

37-річна українська телеведуча Оля Фреймут продовжує ділитися із шанувальниками рідкісними знімками за свого дитинства та юнацтва.

Оля ФреймутНа сторінці в інстаграмі Фреймут опублікувала у сторіс архівне фото, на якому вона зображена у свої 12 років, передають Патріоти України.

На світлині маленька Ольга позує у вишиванці з масивним намистом на шиї. Телеведуча у дитинстві мала стильне каре. Раніше в інтерв'ю виданню "Арт-мозайка" телеведуча міркувала про те, що вона саме завдяки любові своїх батьків з дитинства знала, що особлива і все зможе. Також ще з дитинства Фреймут привчили любові до праці. "Мене, як в єврейській сім’ї, дуже сильно любили й за все хвалили. І щиро хвалили! Якщо я щось не те робила, батьки просто мовчали, не критикували. Тож любов батьків — раз. Друге — любов до праці. Мене вчили працювати", – зазначала телеведуча.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...