З крокодилової шкіри: Скандальний російський футболіст купив захисну маску за 400 доларів

Восени 2018 року Кокорін, його брат Кирило, півзахисник "Ростова" Павло Мамаєв та їх друг Олександр Протасовіцький, побили в Москві трьох осіб. За це обвинувачені отримали тюремні терміни від 1 року 5 місяців до півтора років позбавлення волі.
Олександр Кокорін

Нападник "Зеніту" Олександр Кокорін, який виступає на правах оренди за "Сочі", похвалився елітної захисною маскою з крокодилової шкіри вартістю близько 400 доларів. Фотографію футболіст опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Кокорін вказав в пості компанію-виробника, яка знаходиться в Москві.Восени 2018 року Кокорін, його брат Кирило, півзахисник "Ростова" Павло Мамаєв та їх друг Олександр Протасовіцький, побили в Москві трьох осіб. За це обвинувачені отримали тюремні терміни від 1 року 5 місяців до півтора років позбавлення волі. Через кілька місяців вони звільнилися за умовами умовно-дострокового звільнення.

Після звільнення Кокорін тренувався з "Зенітом", але перейшов в "Сочі" після дзвінка в клуб високопоставленого чиновника уряду Російської Федерації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...