"З Кримом буде складніше, а Донбас скоро повернеться в Україну", - Сущенко (відео)

Колишній в'язень Кремля спрогнозував сценарії деокупації українських територій.

Роман СущенкоДонбас уже в найближчому майбутньому повернеться до складу України. Що стосується Криму, то його деокупація можлива, але цей процес буде складнішим. Таку думку в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону висловив український журналіст, колишній в'язень Кремля Роман Сущенко, передають Патріоти України.

За його словами, звільнення зазначених територій стане частиною глобальних змін у всьому світі.

"Донбас швидше повернеться. Я чітко розумію, що це трапиться в середній перспективі. З Кримом буде складніше. Але все, знову ж таки, залежить від багатьох чинників. У тому числі і від того хаосу, який зараз у всьому світі відбувається. Не без зусиль з боку Москви, тим більше, всі події пов'язані більш глобально", – сказав Сущенко.

"Тобто і коронавірус, і глобалізація, і кліматичні зміни... Безумовно, ми вийдемо з цієї кризи зовсім іншими. У порядку якихось речей я бачу, що Крим рано чи пізно повернеться до складу України", – впевнено підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...