"З Кримом буде складніше, а Донбас скоро повернеться в Україну", - Сущенко (відео)

Колишній в'язень Кремля спрогнозував сценарії деокупації українських територій.

Роман СущенкоДонбас уже в найближчому майбутньому повернеться до складу України. Що стосується Криму, то його деокупація можлива, але цей процес буде складнішим. Таку думку в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону висловив український журналіст, колишній в'язень Кремля Роман Сущенко, передають Патріоти України.

За його словами, звільнення зазначених територій стане частиною глобальних змін у всьому світі.

"Донбас швидше повернеться. Я чітко розумію, що це трапиться в середній перспективі. З Кримом буде складніше. Але все, знову ж таки, залежить від багатьох чинників. У тому числі і від того хаосу, який зараз у всьому світі відбувається. Не без зусиль з боку Москви, тим більше, всі події пов'язані більш глобально", – сказав Сущенко.

"Тобто і коронавірус, і глобалізація, і кліматичні зміни... Безумовно, ми вийдемо з цієї кризи зовсім іншими. У порядку якихось речей я бачу, що Крим рано чи пізно повернеться до складу України", – впевнено підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...