З кульовими й осколковими..: До Києва прибув борт із важкопораненими бійцями ООС (фото, відео)

У Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий госпіталь", куди надійшли бійці, уточнили деталі: всього привезли дев'ять поранених.

У п'ятницю, 10 січня, до Києва терміново прибув борт із важко пораненими на Донбасі військовослужбовцями Збройних сил України, які потребують допомоги. Про це повідомила у Facebook волонтерка Наталя Юсупова, передають Патріоти України.

"У київський шпиталь із Харкова прибув дуже важкий борт із пораненими. Всі воїни з кульовими й осколковими пораненнями. Є в дуже важкому стані – їх одразу везуть у реанімацію. Війна триває, з Нового року є вбиті й багато поранених. Вчора вбили 23-річного воїна та поранили чотирьох!" – написала вона.

Юсупова уточнила, що здати донорську кров для поранених можна в центрі крові в самому шпиталі. "Наші потреби не змінюються: це спортивні костюми, куртки на виписку, капці, футболки, мило, серветки, з їжі ковбаса, сир, соки, йогурти, фрукти для перекусу. З ліків нам завжди потрібні Дексалгін і Кетанов у ампулах, серветки під рани, рушники. Все це ми купуємо, якщо закінчується. Всі звіти дивіться на моїй сторінці", – додала вона, залишивши банківські реквізити для охочих допомогти.

Картки для допомоги: 4627 0551 5012 8394 ПриватБанк і 5358 3853 2000 2464 Монобанк, Юсупова Наталя.

У Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий госпіталь", куди надійшли бійці, уточнили деталі: всього привезли дев'ять поранених. "Для подальшого лікування привезли дев'ять військовослужбовців, які до цього лікувалися у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону в Харкові", – сказано в повідомленні Міноборони.

Після діагностичного обстеження, яке зазвичай проводиться з пацієнтами, яких транспортують літаками, їх розмістили у відповідні клініки й відділення госпіталю і призначили подальше лікування.

Військові лікарі запевнили, що стан здоров'я військовослужбовців задовільний, всі необхідні медикаменти й засоби побуту для них є в достатній кількості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...