"З міркувань безпеки": Венедіктова прокоментувала переїзд на державну дачу

За словами генпрокурорки, вона має намір якомога скоріше з'їхати звідти.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що її переїзд на державну дачу в Пущі-Водиці – це тимчасовий вимушений захід, пов'язаний виключно з міркуваннями безпеки. За її словами, вона прийняла рішення якомога скоріше переїхати, щоб не давали приводів суспільству для сумнівів. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«…перебралася я туди зовсім не тому, що я дуже хотіла поліпшити свої житлові умови. Так було необхідно вчинити в той конкретний момент часу і пов'язаний цей момент був виключно з міркуваннями безпеки. Багато чого сталося за останній час, про що я розповісти не можу: від підкинутих дроном политих кров’ю мертвих птахів на балкон мого будинку до куди неприємніших і по-справжньому небезпечних обставин, суть яких я зараз розкривати не має наміру. Ні в яку, звичайно ж, змову зі співробітниками ДУС або, чого ще, КМ я не вступала. Розмір орендної плати я не встановлювала, а отримавши пропозицію, просто з нею погодилася, прекрасно розуміючи, що моє перебування у цьому будинку займе лише декілька місяців, не більше», – зазначила Венедіктова.

Генпрокурор додала, що ні секунди не сумнівається у собі, адже, на її думку, вона ніяких законів не порушувала: ні юридичних, ні законів моралі та честі.

За словами Венедіктової, після розголосу вона направила запити у відповідні органи влади з метою прояснити ситуацію і об'єктивно розібратися в ній: «Я попросила надати мені методологію розрахунку орендної плати за використання самого будинку, плати за використання загальних територій і тому подібне. Упевнена, в найближчий час будуть проведені необхідні службові перевірки та, таким чином, отримані відповіді на поставлені питання».

Також Венедіктова запевнила, що не вступала в змову з директором комплексу «Пуща Водиця» Євгенієм Єгоровим: «Ні в які змови ні з ким я не вступаю і не маю наміру».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...