З нетерпінням чекають на укрофашистів та "негрів НАТО": Як мешканці окупованого Донбасу реагують на чутки про наступ ЗСУ

Частина жителів окупованого Донецька була б дуже не проти, щоб чутки про можливий "наступ" ЗСУ були не тільки чутками.

Будучи прекрасно обізнаними про ситуацію на лінії розмежування, проукраїнськи налаштовані жителі Донецька пишуть в соцмережах про те, що будь-яка інформація про просування ЗСУ в районі бойових дій їх радує, передають Патріоти України.

Вони прекрасно усвідомлюють всю безперспективність "народної республіки", яка, якщо не буде деокупації, перетвориться в чергове Придністров'я або чергову Абхазію, тобто в територію, де розвиток не просто зупинився, а він неможливе в принципі.

Жителі Донецька втомилися бути в заручниках у окупаційною "влади" і у її кремлівських кураторів. Донеччанам хочеться мати роботу з пристойним заробітком, мати можливість поїхати в будь-який населений пункт України або навіть в будь-яку точку світу. Але, живучи на окупованій території, донеччани позбавлені таких можливостей, як позбавлені практично всіх демократичних прав і свобод.

Жителі ОРДО гранично втомилися від окупації, і тому, коли заговорили про ймовірний "наступ" ЗСУ, в соцмережах з'явилися такі пости і коментарі: "Швидше б повернутися в нормальну країну, в Україні, і не бути дірою під назвою "ДНР", "Всі тут хочуть жити, працювати, подорожувати, розвиватися", "Так, скоріше б повернути Донецьку свободу!!!"

Іноді в дискусії вступають посібники окупантів і лякають "різаниною" в разі звільнення того ж Донецька. Але такі люди дуже швидко "зливаються" з дискусій, як тільки їм пропонують надати стовідсотково вірні докази "знищення мирного населення" в раніше звільнених містах Донбасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...