З новою силою: Названо країни, які можуть стати епіцентрами пандемії коронавірусу

Держави з найбільш численним населенням вже перехворіли, зазначає вчений.

Епідемія коронавірусу після піка на Заході почне поширюватися в Індії, країнах Африки, зачепить Індонезію та Нігерію. Про це заявив український учений-біохімік Сергій Комісаренко, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, держави з найбільш численним населенням вже перехворіли. "Більшість країн із великою кількістю населення перехворіли або ж виходять із цього процесу. Окрім Індії. Там живе 1 млрд 300 млн осіб, у країні запроваджені дуже суворі заходи карантину, однак індуси належать до різних релігійних конфесій і можуть не виконувати вказівок уряду. Хотілося б, щоб там не трапилося такого вибуху, як у Китаї. Далі інфекція поширюватиметься в Африці, зачепить Індонезію, Нігерію", – зауважив вчений.

Біохімік нагадав, що лідером за кількістю заражених зараз є Сполучені Штати Америки. "Не знаю, що діється в Росії, бо це закрита країна, і сподіватися на об’єктивність даних, які вони надають, немає підстав. Можемо дивитися на досвід прозорих країн – Франції, Німеччини, Італії, США, Великобританії. В Італії летальність була вдесятеро більша, ніж у Німеччині. Чому? Бо німці дуже ретельно підготувалися до цієї епідемії ще з січня, постійно збільшуючи кількість місць в інфекційних лікарнях", – підсумував Сергій Комісаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...