"З олігархом Порошенком не готовий", - Зеленський про ймовірність співпраці з політичними опонентами

Зеленський зазначив, що співпраця між депутатами різних фракцій парламенту можлива з приводу "хороших ініціатив".

Президент Володимир Зеленський заявив, що не готовий співпрацювати з Партією його попередника Петра Порошенка "Європейська солідарність". Про це він сказав інтерв'ю виданню The New York Times, опублікованому на сайті глави держави, передають Патріоти України.

Так, на питання, чи готовий він у разі необхідності, співпрацювати з партією Петра Порошенка "ЄС", президент відповів: "Чи готові ми співпрацювати, - я не розумію, з ким. З олігархом Порошенком не готовий співпрацювати".

Зеленський зазначив, що співпраця між депутатами різних фракцій парламенту все ж можлива. "Якщо в рамках депутатського корпусу хтось пропонує якісь хороші ініціативи, то я знаю, що всі депутати між собою співпрацюють. Все, що на благо України, - о'кей. Все, що пов'язано з якимись речами, з лобізмом або ризиками для України, - я не готовий", - підкреслив він.

За його словами "занадто багато інтересантів, щоб гальмувати реформи, які хоче робити президент з партією". "Зрозуміло, що в партії люди різні, і всі люди живі, на кого впливають - по-різному, психологічно. Хочуть впливати всі фінансові групи, в тому числі й фінансові групи Медведчука, Порошенка, які також представлені в парламенті", - сказав Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...