З Різдвом Христовим: Винник і Пономарьов переспівали знамениту колядку (відео)

Чоловічий дует розбавила бек-вокалістка Винника Таїсія, більш відома під сценічним ім'ям Таюне.

Напередодні Різдва Олег Винник і Олександр Пономарьов підготували українцям сюрприз. Артисти разом записали знамениту святкову колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю!". Чоловічий дует розбавила бек-вокалістка Винника Таїсія, більш відома під сценічним ім'ям Таюне. Відео з'явилося на YouTube-каналі Олександра Пономарьова. Чорно-білий формат ролика був обраний для того, щоб глядач міг сконцентруватися на вокалі зірок, не відволікаючись на зовнішні елементи, передають Патріоти України.

Багатьом дуже сподобалася музична робота. У коментарях під відео шанувальники зірок дуже тепло відгукнулися про пісню. "Дивовижне поєднання голосів. Емоції словами не передати", "Як же приємно слухати українські пісні, ностальгія", "Класс !!! Так завзято і радісно виконали колядку. Відразу з'явився настрій свята", "Емоції переповнюють. З наступаючими святами Вас. Дчкую. Класне тріо", - пишуть користувачі мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...