З СІЗО випустили підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова

31 травня минулого року у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках, і випадково влучили у 5-річного Кирила Тлявова, який потім помер у столичній лікарні.

З СІЗО вийшли двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова. Відпустили колишнього поліцейського Володимира Петровця та цивільного Дмитра Кривошея. Їх випустили під заставу ще у березні, однак журналістам про це стало відомо лише зараз, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

"Так, їх випустили ще на початку березня. Вони мовчки внесли заставу і вийшли". — підтвердила бабуся вбитого хлопчика Олександра Тлявова.

"Коли їм зменшили суму застави, вони невдовзі внесли її й вийшли", — зазначив адвокат одного з обвинуваченим Віктор Чевгуз.

Раніше сума застави становила 273 тис. грн. До якої суми її зменшили, невідомо.

Під вартою залишився колишній поліцейський Іван Приходько. Йому продовжили запобіжний захід до 26 червня. Ще один підозрюваний — неповнолітній син Петровця — перебуває під особистим зобов'язанням.

31 травня минулого року у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках. Випадково влучили у 5-річного Кирила Тлявова, який грався біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні. Патрульним оголосили підозру та арештували без права на заставу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...